Start.Muziek.Over Rudy.Foto's.Heist-op-den-Berg.Blankenberge.Zwickau.Concerten.Reizen.Contact.
Rudy’s verjaardagsconcert in Zwickau

Vertrek: zondag, 16 november 2014
Thuiskomst: woendag, 19 november 2014

Foto’s : Duyck Johan en Van Daele Bieke
Deze fanreis omvatte: 2 overnachtingen op basis van half pension in Best Western Hotel Panorama te Plzen in Tsjechië, bezoek aan Praag, 1 overnachting op basis van half pension in Hotel Achat te Zwickau in Duitsland, het verjaardagsconcert van Rudy.
Zondag: vertrek vanuit Wondelgem naar ons hotel te Plzen. Patrick en Bieke legden de medereizigers in de watten door hen o.a. een borreltje aan te bieden. Langs een wegrestaurant werd er gestopt om een hapje te eten en even de benen te strekken. Het was reeds donker toen we aankwamen in ons hotel te Plzen en daar konden we genieten van een lekkere maaltijd en de luxueuze kamers.
Maandag: bezoek aan Praag. Natuurlijk werd er ook een ritje met de koets gemaakt.
Dinsdag: alvorens te vertrekken naar Zwickau, konden we nog even rondkuieren in Plzen. De moeite waard was het pop-penmuseum.
Dinsdagavond: tijd om te genieten van het verjaardagsconcert Van Rudy in de zaal ‘Neue Welt’ te Zwickau. Zoals te ver-wachten gaf Rudy het beste van zichzelf en ... ook ‘Die Luxor Dance Company’ uit Dresden was van de partij. Geen wonder dat onze geliefde zanger heel wat bloemen in ontvangst mocht nemen.
Ook onze groep had heel wat geschenken voor de jarige. Na het concert kwamen Rudy en Franca naar ons hotel om de ge- schenken in ontvangst te komen nemen. Aan Tanja de eer om het eerste geschenk te overhandigen. Iedereen had hiervoor bijgelegd, nl. een lantaarn met een grote kaars erin. Iets wat Rudy en Franca graag hadden om het op hun terras gezellig te maken. Heel wat medereizigers hadden nog voor een persoonlijk geschenk gezorgd en Rudy nam ze allemaal dankbaar in ontvangst.
Woensdag: tijd om de koffers in te laden en de terugreis naar België aan te vatten. Met heel wat blije herinneringen aan deze fanreis ging het dan richting België.
© Webmaster: Christine Van haute en Mario Legaet