Start.Muziek.Over Rudy.Foto's.Heist-op-den-Berg.Blankenberge.Zwickau.Concerten.Reizen.Contact.
FANREIS: Tageskreuzfaht auf der Mosel mit Rudy Giovannini.
Van maandag 16 september tot donderdag 19 september 2013.

Foto’s: de heer Patrick Leenknegt, waarvoor hartelijk dank, en  Christine .
Voor de 2de maal ging het richting Luxemburg voor een tweedaagse rondvaart op de Moezel met het cruiseschip ‘Prinses Marie-Astrid’.
Maandagnamiddag, om 13u30 was iedereen stipt present op de P+R te Gentbrugge en goedgeluimd en met zonnig weer ging het richting Luxemburg. Eerst nog enkele vrienden ophalen en dan ging het verder zonder oponthoud richting hotel Gruber.
Daar aangekomen kreeg iedereen zijn kamer en konden we ons eventjes opfrissen en aanschuiven voor een heerlijk drie-gangenmenu, wat welkom was, want iedereen had ondertussen honger gekregen
Dinsdag was iedereen al vroeg uit de veren en vol enthousiasme over het komende evenement dat ons te wachten stond: twee dagen doorbrengen in het gezelschap van Rudy!
Het luxeschip ‘Prinses Marie-Astrid’ lag al te wachten. Na het inschepen ging het verder voor een boottocht van ruim 7 uur.
Aan boord werden we hartelijk ontvangen door Rudy en Franca, ook door de organisatoren van het hele gebeuren, de heer en mevrouw Jos en Cecile Brandts, waarvoor hartelijk dank.
Na een drankje schoot Rudy in volle actie en bracht hij het beste van zichzelf, zoals we gewend zijn van hem! Het ging er ontspannen en vol overgave aan toe en iedereen was laaiend enthousiast.
Hieronder kunt u samenvatting van deze tweedaagse muzikale rondvaart bekijken.
Stilaan werd het tijd voor een lekker en royaal middagmaal, en ook voor Rudy om eventjes een rustpauze in te lassen.
Na een heerlijke maaltijd, even een indruk van de prachtige omgeving waar we langs voeren. Jammer dat de weergoden ons toch niet zo gunstig gezind waren, maar toch meer dan de moeite waard om eens aan dek te gaan.
© Webmaster: Christine Van haute en Mario Legaet
Naar volgende pagina
Luxemburg 2013 deel 2