Foto’s: Van Daele Bieke
Muziek: Die Lerche singt ihr Abschiedslied
Dit 10de lenteconcert was opnieuw een schot in de roos. Rudy zong heel wat liedjes van zijn nieuwe CD en wist niet dat hem enkele aangename verrassingen te wachten stonden.
Bij aanvang van het tweede deel sprak Rudy het publiek toe om te melden dat hij met een rustig lied wou beginnen. Maar plots was er een gegil hoorbaar en sprongen de meisjes van het ballet (Luxor Dance Company) op het podium en vatten The French Can Can aan. Dit tot grote verwondering van Rudy en tot groot jolijt van het publiek. Aan Mario de taak om het dan achteraf aan Rudy uit te leggen dat het een verrassing was van het ballet en Rudy’s vrienden Gent.
Toen Rudy het lied ‘Die Rosen erblüh’n’ aanvatte stond hem opnieuw een verrassing te wachten. Deze keer kwam dit van het publiek. Iedereen die het wou kwam naar voor en overhandigde hem een roos, zodat hij onder rozen bedolven werd.
Alvorens Rudy in de bloemetjes te zetten, werd er op het einde van dit unieke concert door Rudy’s vrienden Gent nog gezorgd voor een verrassing. Er werd een tekst voorgelezen om hem te bedanken voor de prachtige concerten die hij gedurende 10 jaar in het Gentse gegeven heeft. Maar ... Rudy heeft meer gedaan dan dat: hij zorgde ervoor dat er hechte vriendschapsbanden ontstonden en bracht vreugde in de harten van zijn publiek en fans, niet alleen door zijn muziek, maar ook door de persoonlijke contacten die hij steeds onderhield en nog onderhoudt met de mensen.

© Webmaster: Christine Van haute en Mario Legaet

Start.Muziek.Over Rudy.Foto's.Heist-op-den-Berg.Blankenberge.Zwickau.Concerten.Reizen.Contact.