Met dank aan de heer Johan Duyck voor de foto’s
Zondag, 22 april 2012, was het opnieuw zo ver. Voor de 7de maal mochten we Rudy Giovannini, onze 'Caruso der Berge' verwelkomen voor een uniek lentecon- concert.   
Samen met het schitterende ballet, Die Luxor Dance Company, afkomstig uit het verre Dresden, slaagde hij erin om zijn publiek enkele onvergetelijke uurtjes te bezorgen met zijn schlagers, operettemelodiën en zelfgeschreven, ontroerende liedjes.
Het ballet kon de toeschouwers aangenaam verrassen met hun prachtige outfits en hun gracieuze choreografie. Een ware lust voor het oog.
Het publiek trakteerde Rudy op een staande ovatie nadat hij a capella en zonder gebruik van microfoon 'Santa Lucia' gezongen had. Rudy kon het ook niet laten om een dame op het podium uit te nodigen om samen met haar al zingend een sirtaki te dansen. Dit tot groot jolijt van de toeschouwers.
Tijdens de pauze nam hij, zoals gewoonlijk, ruimschoots de tijd voor een babbel en foto's met zijn vrienden. Hij nam ons eveneens mee naar zijn heimat Leifers en liet ons toch eventjes wegdromen en terugdenken aan de vorige Köfelefesten door zijn ondertussen welbekende Köfelefest-lied te zingen en de ganse zaal vol overgave te laten meezingen.
Als afsluiter kregen we de Radetzky Marsch te horen en werd onze charmante zanger met een oorverdovende en welverdiende minutenlange staande ovatie beloond. Met spijt in het hart werd het stilaan tijd om afscheid te nemen. Rudy en het ballet werden in de bloemetjes gezet en toen als bedanking een grappige, maar ontroerende diamontage geprojecteerd werd, ondersteund door het prachtige 'La Montanara', gespeeld door André Rieu en zijn Johann Strauss orkest, konden sommi-ge mensen maar moeilijk hun tranen in bedwang houden.
Maar niet getreurd ... we zijn in blijde verwachting van nog veel meer evenementen waarop we Rudy aan het werk kunnen zien. Het eerstvolgende concert is ons kerstconcert in december en tussendoor hebben we twee reizen gepland met optredens van Rudy in het buitenland.
In naam van Rudy mag ik jullie bedanken en hij zendt jullie heel veel lieve groeten.
Hartelijk bedankt allemaal voor jullie aanwezigheid en jullie talrijke, spontane, leuke reacties.

Tot de volgende,
Jacqueline, Monique, Mario en Christine

Met Lieve groeten,
Christine
© Webmaster: Christine Van haute en Mario Legaet
Muziek: Zwei Gitarren am Mer
Start.Muziek.Over Rudy.Foto's.Heist-op-den-Berg.Blankenberge.Zwickau.Concerten.Reizen.Contact.