Start.Muziek.Over Rudy.Foto's.Heist-op-den-Berg.Blankenberge.Zwickau.Concerten.Reizen.Contact.

© Webmaster: Christine Van haute en Mario Legaet

FANREIS : Rudy Giovannini's Köfelefest
Vetrek: woensdag, 4 juni 2014
Thuiskomst: maandag, 9 juni 2014

Foto’s: Bieke Van Daele, en Van Haver Patrick

Opdat de reis naar Leifers niet te zwaar zou zijn, werd er deze keer geopteerd voor een tussenovernachting. Woensdagavond stopten wij in Ettal, een dorpje gelegen in Duitsland op een twintigtal kilometers verwijderd van Garmisch-Partenkirchen. We overnachtten in het Alphotel waar we konden genieten van een lekker avondmaal. Ettal is heel bekend voor zijn Benedictijnen-abdij, dat zeker de moeite waard is om eens te bezoeken.

Donderdag werd er dan doorgereisd richting Leifers, maar er werd een tussenstop ingelast in Innsbruck. Er werd opnieuw een bezoekje gebracht aan het gezellige centrum en vervolgens ook aan de skischans. Reisleider Patrick kweet zich volledig van zijn taak, want hij zorgde voor heel wat grappige toestanden op de autocar en ontfermde zich over blijkbaar twee ver-lorengelopen dames.

In Leifers logeerden we opnieuw in hotel Ideal Park. ’s Avonds verzamelden de fans bij de bakker voor een ontmoeting met  Rudy en Franca. Het was een gezellige bijeenkomst en iedereen kon een praatje maken met Rudy en Franca. Rudy had ook heel veel werk met het uitdelen van autogrammen. Maar ... de bakker had voor een verrassing gezorgd. Hij had een enorme taart gebakken met de foto van Rudy erop. Heel moo!

Vrijdag, in de voormiddag, was er een uitstap gepland met Rudy en Franca, maar deze kon spijtig genoeg niet doorgaan.

’s Avonds konden we dan genieten van het eerste concert. ‘Tiroler Wind’ mocht de spits afbijten en bracht de tent in de juiste stemming. Ook ‘Schuhplattler’ bracht de typische traditionele dans van billenkletsen. Maar Rudy kon uiteraard het beste zijn fans bekoren. Ook een duet met Sebastian mocht zeker niet ontbreken. En ... er werd ook gedanst.

© Webmaster: Christine Van haute en Mario Legaet

Naar volgende pagina >>>