Start.Muziek.Over Rudy.Foto's.Heist-op-den-Berg.Blankenberge.Zwickau.Concerten.Reizen.Contact.

Zaterdagavond konden we dan opnieuw genieten van een prachtig concert. ’Die Vinschger’ opende het evenement. Ook waren de ‘LeifBlechers’ van de partij. Rudy gaf zich volledig en slaagde erin om een digitale camera mee te sleuren, dit tot groot jolijt van het publiek. Maar, er was ook een verrassing. Aangezien het wereldkampioenschap voetbal volop aan de gang was, moest er ook iets op het podium gebeuren. Drie spelers, Harald van de Dienst Toerisme Leifers, Rudy en Franca werden uitgenodigd om een wedstrijdje doelshotten te houden. Wie denk je dat de winnaar was? Neen, mis ... het was niemand minder dan Franca die het balspel manipuleerde en de scheidsrechter had dit niet gezien.

Een eerbetoon aan Rudy mocht ook niet ontbreken, want men beseft wel dat het Rudy is die deze gemeente grote bekend-heid heeft gebracht.

Zaterdag maakten we een uitstap naar de Kalterer See en Kaltern am See. Het was mooi weer en we konden er genieten van de prachtige panorama’s en van het gekuier in de gezellige straatjes. Twee dames hadden een bruid en bruidegom opgemerkt en dachten te kunnen meeglippen om het feest bij te wonen. Reisleider Patrick waakte over zijn medereizigers, net alsof hij een schaapherder was, en genoot ondertussen van een fris colaatje.

Zondag hielden we het een beetje rustig, want we moesten 's anderdaags vroeg uit veren om richting België te vertrekken. Het was opnieuw een onvergetelijke reis met heel wat hoogtepunten. Bedankt aan de medereizigers die een hechte groep vormde. Ook een woordje van dank aan het adres van Patrick is hier zeker ook op z’n plaats. Spijtig genoeg moest hij het zonder zijn vrouwtje stellen, die noodgedwongen thuis moest achterblijven. Hij slaagde erin om alles goed te laten verlo-pen en alzo zijn medereizigers een aangename reis te bezorgen.

 

Vriendelijke groeten,

Mario

 

 

©Webmaster: Christine Van haute en Mario Legaet