Start.Muziek.Over Rudy.Foto's.Heist-op-den-Berg.Blankenberge.Zwickau.Concerten.Reizen.Contact.
De Vriendenkring van de Duitse Schlager en Volksmuziek België vzw stelt voor:
Datum:
zondag, 9 september om 15 uur.

Plaats:
zaal Cul’thus - Floreal Blankenberge
Koning Albert-I-laan 59, 8370 Blankenberge

Kaarten bestellen:
Website: www.kastelrutherspatzen.be
E-mail: info@kastelrutherspatzen.be
Telefoon/GSM: 0473 968 377
Leden van de fanclub: 45 €
Niet-leden: 50 €
De Zangers:
Rudy Giovannini is afkomstig uit Leifers (Südtirol). Deze Italiaans charmezanger wordt vaak ‘der Caruso der Berge’ genoemd. Met zijn unieke stem weet hij op meesterlijke wijze de klassieke en populaire muziek samen te brengen. Hij staat hoog aan de top in de wereld van de volksmuziek. Wie Rudy eens aan het werk heeft gezien, raakt betoverd door hem en kijkt al uit naar een volgend optreden.
Die Schäfer is een groep gevormd door vier sympathieke mensen, afkomstig uit het Duitse Frankenland. Vooral bij de Duitse Volksmuziek krijgen Bianca, Carla, Michael en Uwe hoge scores. Kenmerkend is hun optreden in klederdracht van schaapherders uit de 15de eeuw. Hun liedjes zijn unieke verhalen over liefde, vriendschap, geloof en hoop.
Angela Wiedl zal ons bekoren met haar prachtige stem. De Duitse zangeres is afkomstig van een muzikale familie. Als kind stond ze al op diverse podia. Haar eerste album ‘ Santa Maria della Montagna’ kende een enorm succes en kende haar ultieme doorbraak. Op haar palmares staan heel wat onderscheidingen. De liedjes die ze brengt zijn stuk voor stuk juweeltjes en hebben een diepere inhoud.
Alex Pezzei is een jonge spring-in-‘t-veld, afkomstig uit het mooie Südtirol in Italië. Als negenjarige knaap stond hij al met zijn accordeon op het podium. Enkele jaren later brak hij door als zanger. Alex is een graag geziene gast bij verschillende concerten. Hij zorgt voor de nodige ambiance in de zaal! Zijn accordeon, die hij liefdevol Lady noemt, is zijn handelsmerk en begeleidt hem op al zijn optredens.
Het optreden duurt 4 uur. Halverwege is er een pauze van een half uur voorzien.
© Webmaster: Christine Van haute en Mario Legaet
Onze affiche voor het Schlagerfestival is nu klaar.

De kaartenverkoop begint vanaf 1 juni 2018.